Publikationer

Den kompletta samlingen

Jag har många idéer i huvudet som slåss om min uppmärksamhet. Detta bidrar till att en ny bok publiceras då och då. Se hela det litterära utbudet på denna sida.

Alla vägar bär till sanningen 

2021/2022

9789178855940.jpg

"Kom med nu, du behövs." Det var vad han hade sagt till henne. Vad menade han egentligen med det? Dessa funderingar är inte de enda som far genom Frejas huvud. Drömmen om att bli antropolog och att vinna Jakobs hjärta en gång för alla upptar hennes tankar. Samtidigt kan hon inte fly undan det faktum att hon alltid känt sig udda. Dessutom dyker en underlig person upp och ber henne följa med för att hon behövs. Hon blir indragen i något som hon kämpar att få kontroll över. 

Alla vägar bär till sanningen är en berättelse om vänskap och samarbete. I gränslandet mellan rätt och fel pågår en kamp. Sanningen uppdagas men utgången är oviss. 

Läsålder: 12-15 år

Genre: Fantasy och magisk realism

Kategori: Kapitelböcker

3d_mall.png

Världens världar

14 oktober 2020

Lucas Grenfell gillar spänning. Om man är tio år gammal och bor i en liten och tråkig småstad kanske det inte är så konstigt. Men en dag händer något som får Lucas att häpna. Allt börjar med en cykeltur och en "främling" som visar sig vara mer bekant än främmande. Lucas vet bara en sak: han befinner sig inte längre i Boholm, småstaden som han kan kalla sitt hem. 

 

Läsålder: 9-12 år

Genre: Fantasy och magisk realism

Kategori: Kapitelböcker