top of page
Sök
  • Skribentens bildGabrielle Hipp Marchidan

De första signeringarna!

Det var ett tag sen jag gjorde ett inlägg här på bloggen, men nu är det dags igen.

Den första advent sker min första signering någonsin och samtidigt som jag är hoppfull och antar att det kommer att både bli skoj och innebära nya lärdomar för mig, så skulle jag vara oärlig om jag inte påstod att jag också är en aning nervös.

Jag ville vänta tills kulmen av den rådande pandemin gick över innan jag bokade in några evenemang. Nu har jag två signeringar som väntar och har tagit mod till mig inför dem. Hemstudier och mycket tid ensam har gjort att jag känner mig smått nervös inför samlingar.

Men jag ser fortfarande framemot att få signera böcker och testa hur det funkar.

Det kommer att finnas gott om plats att vistas på i bägge lokaler för att hålla avstånd och undvika smittspridning.

Det är Världens världar som ska signeras eftersom Alla vägar bär till sanningen inte anlänt från tryckeriet än.

Kika gärna på evenemangssidan för mer info. Hoppas att vi ses där!


Rollup

Datum och platser:

28/11 kl. 13:00-15:00 Lilla scenen i Gamla Linköping, Linköping

5/12 kl. 10:30-16:30 Oljudet i Skylten, Linköping

7 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page