top of page
Sök
  • Skribentens bildGabrielle Hipp Marchidan

En titt på den färdiga boken

Det har varit ett litet glapp mellan uppdateringarna här på bloggen, där jag inte har varit särskilt aktiv under de senaste veckorna. Främst av personliga skäl och för att jag har varit en aning upptagen. Det känns ändå som om man kommit en bit på väg, en tävling har hållits och den ser inte ut att bli den sista heller. En leverans kom också i början av året av de nya böckerna, som jag tänkte lägga upp här på bloggen, ursäkta dröjsmålet. Här är Alla vägar bär till sanningen!


Skrivandet fortsätter också än så länge. Just nu har jag kommit igång med ett romanmanus och hittills nått en av fyra milstolpar: minst ett fem-siffrigt antal ord. Snart närmar vi oss den andra milstolpen: tresiffrigt antal sidor i råmanuset. Men det lär ta sin tid innan manuset är komplett. Det här manuset är lite utanför min komfortzon: en ny genre och en ny målgrupp än tidigare. Det blir spännande att se hur väl det här projektet kommer lyckas, eller inte. :D


Du kan dessutom köpa böcker direkt av mig om du vill: jag har konfigurerat en butik på min Facebooksida: @gabriellehmforfattare

Kika gärna där om detta intresserar dig.


4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page