top of page
Sök
  • Gabrielle Hipp Marchidan

Nya manuset fortskrider

Jag nådde en milstolpe: 100 sidor på mitt råmanus. Även om antalet sidor inte har lika stor betydelse som antalet ord, så brukar sidantalet landa på en tresiffrig kvantitet.

För kännedom så har jag hittills skrivit två barn- och ungdomsböcker: Världens världar och Alla vägar bär till sanningen. Det här är det tredje projektet: en skräckroman där vuxna är den huvudsakliga målgruppen.

Så nu finns det bara två delmål kvar: dessa är 50 000 ord och det preliminära slutresultatet. Jag kommer att ta en liten paus med skrivandet medan jag fokuserar på en del andra uppgifter jag har framför mig. Efter det så är det bara att ta på sig brillorna, kavla upp ärmarna och skriva sig vidare till nästa milstolpe i jakten på ett färdigt råmanus.


5 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page