top of page
Sök
  • Skribentens bildGabrielle Hipp Marchidan

Sommaruppehåll

Den bästa tiden på året är här! I alla fall om ni frågar mig. Under sommaren så kommer inte uppdateringar att ske lika frekvent, det blir som ett litet "sommaruppehåll". Viktigt är ju att inte missa att njuta av solskenet och naturen när man kan.

Lite andra nyheter är att det har blivit ändrade planer i skrivprocessen. Jag planerade att skriva en löst baserad uppföljare till Alla vägar bär till sanningen efter det att skräckromanen är klar. Efter lite funderande så beslutade jag att lägga den idén på hyllan, bara för att få två nya istället. Det där var ett misstag jag inte gör om! En av idéerna är en uppföljare till ett annat av mina påfund och den andra är en novell i genren magisk realism.

Eftersom jag kommit till ungefär 55 000 ord så kommer jag även låta manuset vila lite. Så bli inte skrämda om ni inte hör så mycket ifrån mig på ett tag, inget är övergivet!

Ha en fortsatt bra dag!
1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page