top of page
Sök
  • Skribentens bildGabrielle Hipp Marchidan

Vinterskrivande och nya böcker

Jag har börjat publicera inlägg på Facebook och Instagram igen så varför inte publicera ett här också?


Det har kommit lite snö där jag befinner mig just nu och visst får man en vinterkänsla av det! Jag vet inte vad ni tycker, och vi tycker olika om vintern ... men för min del innebär det ofta mer tid till skrivande. När det är kallt, mörkt och ibland halt ute kan man ägna kvällarna åt att planera sitt nästa manus. Just nu håller jag på att jobba på ett romanmanus för vuxna. Det är en liten utmaning, eftersom jag hittills fokuserat på barn- och ungdomslitteratur. Men det är också roligt att prova på en ny genre.


Jag ser även framemot är leveransen av den nya boken Alla vägar bär till sanningen som blev färdig i december och finns att köpa i nätbokhandeln för närvarande. En trave böcker kommer att komma hem till mig senare i januari.


Ha det bra!


3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page